Aitoleipä Lempäälä

Yhteystiedot

Ma-PE 8.00 – 20.00
la 9.00-18.00
Su 11.00 – 18.00

Aitoleipä Lempäälä lounaslista

Viikko 49 2.12. - 8.12.

Arkilounas 13,50 €

Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)

Keittolounas arkisin 9,90 €

Viikonloppubuffet 15,90 €

Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €

Lounas tarjolla:

Ma-pe 10.30-17.00

pe 6.12. klo 11 – 16.00

La 11 – 17.00

Su 11 – 16.00

Jouluinen lounas tarjolla 10.12.-11.12. 


MAANANTAI  

KARAMELLIPOSSUA G,L 

Aasilaistyylinen makea kastike, ryyditettynä valkosipulilla ja chilillä 

PANEROITUA KALAA JA TALON AIOLI L 

Levitetty kalaleike seitifileestä ja valkosipulinen kylmä kastike 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KASVIS-KOOKOSKEITTO G,VEG 

Vegaaninen kookospohjainen kasviskeitto 

 

TIISTAI 

SIPSI-KANAA G,L JA MANGORAJAMAJONEESI G,L 

Sipseillä kuorrutettua mehevää broileria  

JAUHELIHALASAGNE L 

Lasagne naudan jauhelihasta 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

MAKKARAKEITTO G,M 

Keitto makkarasta, kasviksia ja perunaa 

 

KESKIVIIKKO 

KREIKKALAINEN POSSUPATA G,L 

Possua ympäröitynä fetalla, oliiveilla ja tomaatilla 

VALKOSIPULIBROILERIA G,M 

Tummalla kastikkeella kanaa 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

SMETANAINEN KALAKEITTO G,L 

Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa 

 

TORSTAI 

GRILLIKANA JA HEDELMÄINEN SALSA G,M

Rapsakaksi paistettua kanaa raikkaan salsan kera

TERIYAKIPOSSUA G,L 

Japanilaistyylinen soijakastike ja kotimaista possua 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

HERNEKEITTO G,L  JA PANNARI L  

Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku 

 

PERJANTAI ITSENÄISYYSPÄIVÄ

LOUNAS KLO 11-16

SMETANAISTA PUNA-AHVENTA  G,L 

Puna-ahvenfilettä kermaisella kastikkeella 

KARJALANPAISTI G,M  

Perinteinen pataruoka lihasta, sipulista ja porkkanasta

KASVIS-KAALILAATIKKO G,VEG 

Kaalilaatikko nyhtökauralla ja kasviksilla 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

LOHIKEITTO G,L 

Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto 

MUSTIKKAPIIRAKKA L 

 

 

 

 

LAUANTAI 

PITKÄÄN HAUDETTUA POSSUA ROSMARIINIKASTIKKEELLA G,L 

Possun niskaa tummalla rosmariinikastikkeella 

PIPPURI-KERMABROILERIA G,L 

Mehevää kanaa kermaisella kastikkeella  

KASVIS-PAPUKROKETIT G, VEG JA HEDELMÄSALSA G,VEG 

Vegaaniset kasviskroketit proteiinipitoisilla pavuilla 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

LOHIKEITTO G,L 

Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto 

 

SUNNUNTAI 

HÄRKÄÄ PUNAVIINIKASTIKKEELLA G,M 

Klassikkoruoka naudan lihasta talon tapaan 

BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA G,L 

Kanaa tomaatilla maustetulla bearnaisekastikkeella 

TOFU-KASVISPAISTOS G, VEG 

Vegaaninen, tomaattinen paistos 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

LIHAKEITTO G,L 

Naudan lihaa, perunaa ja kasviksia 

M=maidoton 
L=laktoositon 
VE= vegaaninen 
G=gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kyselyt/varaukset

Kahvila
Puh. 020 793 1140

Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi