Aitoleipä Lempäälä
Yhteystiedot
Ma-PE 8.00 – 20.00
la 9.00-18.00
Su 11.00 – 18.00
Aitoleipä Lempäälä lounaslista
Viikko 49 2.12. - 8.12.
Arkilounas 13,50 €
Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)
Keittolounas arkisin 9,90 €
Viikonloppubuffet 15,90 €
Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €
Lounas tarjolla:
Ma-pe 10.30-17.00
pe 6.12. klo 11 – 16.00
La 11 – 17.00
Su 11 – 16.00
Jouluinen lounas tarjolla 10.12.-11.12.
MAANANTAI
KARAMELLIPOSSUA G,L
Aasilaistyylinen makea kastike, ryyditettynä valkosipulilla ja chilillä
PANEROITUA KALAA JA TALON AIOLI L
Levitetty kalaleike seitifileestä ja valkosipulinen kylmä kastike
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KASVIS-KOOKOSKEITTO G,VEG
Vegaaninen kookospohjainen kasviskeitto
TIISTAI
SIPSI-KANAA G,L JA MANGORAJAMAJONEESI G,L
Sipseillä kuorrutettua mehevää broileria
JAUHELIHALASAGNE L
Lasagne naudan jauhelihasta
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
MAKKARAKEITTO G,M
Keitto makkarasta, kasviksia ja perunaa
KESKIVIIKKO
KREIKKALAINEN POSSUPATA G,L
Possua ympäröitynä fetalla, oliiveilla ja tomaatilla
VALKOSIPULIBROILERIA G,M
Tummalla kastikkeella kanaa
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
SMETANAINEN KALAKEITTO G,L
Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa
TORSTAI
GRILLIKANA JA HEDELMÄINEN SALSA G,M
Rapsakaksi paistettua kanaa raikkaan salsan kera
TERIYAKIPOSSUA G,L
Japanilaistyylinen soijakastike ja kotimaista possua
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
HERNEKEITTO G,L JA PANNARI L
Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku
PERJANTAI ITSENÄISYYSPÄIVÄ
LOUNAS KLO 11-16
SMETANAISTA PUNA-AHVENTA G,L
Puna-ahvenfilettä kermaisella kastikkeella
KARJALANPAISTI G,M
Perinteinen pataruoka lihasta, sipulista ja porkkanasta
KASVIS-KAALILAATIKKO G,VEG
Kaalilaatikko nyhtökauralla ja kasviksilla
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
MUSTIKKAPIIRAKKA L
LAUANTAI
PITKÄÄN HAUDETTUA POSSUA ROSMARIINIKASTIKKEELLA G,L
Possun niskaa tummalla rosmariinikastikkeella
PIPPURI-KERMABROILERIA G,L
Mehevää kanaa kermaisella kastikkeella
KASVIS-PAPUKROKETIT G, VEG JA HEDELMÄSALSA G,VEG
Vegaaniset kasviskroketit proteiinipitoisilla pavuilla
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
SUNNUNTAI
HÄRKÄÄ PUNAVIINIKASTIKKEELLA G,M
Klassikkoruoka naudan lihasta talon tapaan
BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA G,L
Kanaa tomaatilla maustetulla bearnaisekastikkeella
TOFU-KASVISPAISTOS G, VEG
Vegaaninen, tomaattinen paistos
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LIHAKEITTO G,L
Naudan lihaa, perunaa ja kasviksia
M=maidoton
L=laktoositon
VE= vegaaninen
G=gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kyselyt/varaukset
Kahvila
Puh. 020 793 1140
Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi