Aitoleipä Lempäälä

Yhteystiedot

Ma-Pe 9.00 – 20.00
La 9.00 – 18.00
Su 11.00 – 18.00

Aitoleipä Lempäälä lounaslista

Viikko 17 22.4-28.4

Arkilounas 13,50 €

Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)

Keittolounas arkisin 9,90 €

Viikonloppubuffet 15,90 €

Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €

Lounas tarjolla:

Ma-pe 10.30-17

La 11.00 – 16.30
Su 11.00 – 16.30

MAANANTAI 

KERMAINEN KANAPASTA L

Mureasta broilerin reisileikkeestä valmistettu ihanan kermainen pasta

POSSUA TOMAATTI-PEKONIKASTIKKEELLA L,G

Ylikypsää possua tomaattipohjaisella kastikkeella ja Mattilan pekonia

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: KASVIS-SOSEKEITTO L,G

Samettinen kasvissosekeitto

TIISTAI 

PANEROIDUT KALALEIKKEET L,G & AITOLEIVÄN TZATZIKI L,G

Leivitetyt kalaleikkeet ja kylkeen raikas minttuinen jogurttikastike

KANAA CURRY-ANANASKASTIKKEELLA L,G

Kanaa ja tuoretta ananasta currykastikkeessa

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: SISKONMAKKARAKEITTO  L,G

Kouluaikojen suosikki

 KESKIVIIKKO 

YLIKYPSÄÄ POSSUA PAISTINKASTIKKEELLA M,G

Pitkään haudutettua possun niskaa possun omasta liemestä tehdyssä kastikkeessa  

KANAWOKKI L,G 

Kanaa, kasviksia, riisinuudelia ja itse tehty wok-kastike

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: SMETANAINEN KALAKEITTO G,L 

Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa 

 TORSTAI 

SITRUUNA-TIMJAMIKANAA

Tuoreesta timjamista ja sitruunasta puristetusta tehty hieman kermainen kastike

PEHMEÄN PIPPURINEN POSSUPATA L,G 

Hennon pippurisessa kastikkeessa haudutettua possua ja kasviksia

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: HERNEKEITTO G,L JA PANNARI L 

Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku 

 

PERJANTAI 

TANDOORI BROILER L,G 

Intialaisesta mausteseoksesta ja jogurtista tehty kastike 

KAALILAATIKKO L,G

Ei esittelyjä kaipaa, kylkeen tietysti puolukkasurvos 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: PORKKANA SOSEKEITTO L,G 

Pehmeän kermainen sosekeitto porkkanasta

 

LAUANTAI 

HAWAJIN BROILER L,G

Tuoretta ananasta ja raikas kastike

POSSUA PAPRIKAKASTIKKEELLA L,G

Porsaan paistinliemi kastikkeen pohjana ja tuoretta paprikaa

MEXICOLAISET KASVISPIHVIT & MAISSISALSA VEG,G

Vegaaniset pihvit ja itse tehty salsa

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: LOHIKEITTO G,L 

Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto 

 

SUNNUNTAI 

KALKKUNA GORDON BLEU L

Paneroidut pihvit kinkku ja juusto täytteellä

POSSUA PUNAVIINIKASTIKKEELLA L,G

Täyteläinen punaviini kastike

TOFU-KASVISCURRY VEG,G

Tofua kasvisten ja curryn kaverina

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: PEHMEÄN TULINEN KANAKEITTO L,G

Hennon tulinen kanakeitto kookoskermalla

 

 

M=maidoton 
L=laktoositon 
VE= vegaaninen 
G=gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kyselyt/varaukset

Kahvila
Puh. 020 793 1140

Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi