Aitoleipä
Pyynikki

Tänään avoinna

Tänään lounaalla

LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)

Niemisen lihapullia talon pippuri-kermakastikkeessa

LIME-PERSILJAKALAA TARTARKASTIKKEELLA (L, saatavilla M)

Limellä ja persiljalla maustettua paneroitua turskaa

TALON PORKKANAOHUKAISIA (L, K, saatavilla M, VE)

Parilalla paistettuja porkkanaohukaisia

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

KOLMEN MAKKARAN KASTIKETTA (L, G)

Perinteistä makkarakastiketta grillimakkarasta, bratwurstista ja chorizosta

TONNIKALALASAGNEA (L)

Tonnikalalasagnea pinaatilla ja purjolla höystettynä

BATAATTISOSEKEITTOA (M, G, VE)

Miedosti tulista ja sopivasti makeaa kasviskeittoa bataatista ja porkkanasta

PAISTETTUJA YRTTIPERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

MARRY ME -KANAA (L, G)

TikTok-sensaatiossa broilerin rintaa ja aurinkokuivattua tomaattia kerma-parmesaanikastikkeessa

UUNIPERUNAA LÄMMINSAVULOHITÄYTTEELLÄ (L, G)

Uuniperunoita majoneesiin ja kermaviiliin sekoitetulla lämminsavulohitäytteellä

UUNIPERUNAA SIENITÄYTTEELLÄ (M, G, VE)

Täytteessä vegemajoa, metsäsieniä ja punasipulia

YRTTIRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

PARILOITUA KIRJOLOHTA TILLI-SIIDERIKASTIKKEELLA (L, G)

Parilalla paistettua kirjolohta tillillä ja siiderillä maustetulla kermaviilikastikkeella

TALON KARJALANPAISTIA (M, G)

Omassa keittiössä valmistettua perinteistä karjalanpaistia

PESTOPASTAA (M, G, VE, sis. pähkinää)

Tagliatellepastaa pestokastikkeella ja paahdetuilla pinjansiemenillä

SKÅNEN PERUNOITA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

JAMAICAN JERK CHICKEN TULISELLA KASTIKKEELLA (M, G)

Karibialaistyylistä extramausteista kanan koipireittä

MANCHEGO-LAMMASPYÖRYKKÄPASTAA (L)

Pastaa lammaspyöryköistä, manchegosta ja kasviksista

NACHOJA JA SEITANIA KASVIS- JA VEGEJUUSTOKASTIKKEESSA (M, VE)

Nachoja ja seitania tomaattisessa kasviskastikkeessa ja paksussa vegejuustokastikkeessa

KOOKOSRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tänään ei lounaskattausta.

Tänään ei lounaskattausta.

Katso viikon lista

Aitoleipä Pyynikki tarjoaa aitoja makuja ja tunnelmaa

Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.

Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.

Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!

Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.

Tarjoamme

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • brunssi viikonloppuisin
  • tuoreet leivät ja konditoriaherkut päivittäin
  • tilat ja tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Pysäköinti

Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).

Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.

Varaa pöytä brunssille

Lounashinnasto

Arkilounas 13,70€

Lounas tarjolla

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45

Lounaslista Aitoleipä Pyynikki viikko

Maanantai

LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)

Niemisen lihapullia talon pippuri-kermakastikkeessa

LIME-PERSILJAKALAA TARTARKASTIKKEELLA (L, saatavilla M)

Limellä ja persiljalla maustettua paneroitua turskaa

TALON PORKKANAOHUKAISIA (L, K, saatavilla M, VE)

Parilalla paistettuja porkkanaohukaisia

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tiistai

KOLMEN MAKKARAN KASTIKETTA (L, G)

Perinteistä makkarakastiketta grillimakkarasta, bratwurstista ja chorizosta

TONNIKALALASAGNEA (L)

Tonnikalalasagnea pinaatilla ja purjolla höystettynä

BATAATTISOSEKEITTOA (M, G, VE)

Miedosti tulista ja sopivasti makeaa kasviskeittoa bataatista ja porkkanasta

PAISTETTUJA YRTTIPERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Keskiviikko

MARRY ME -KANAA (L, G)

TikTok-sensaatiossa broilerin rintaa ja aurinkokuivattua tomaattia kerma-parmesaanikastikkeessa

UUNIPERUNAA LÄMMINSAVULOHITÄYTTEELLÄ (L, G)

Uuniperunoita majoneesiin ja kermaviiliin sekoitetulla lämminsavulohitäytteellä

UUNIPERUNAA SIENITÄYTTEELLÄ (M, G, VE)

Täytteessä vegemajoa, metsäsieniä ja punasipulia

YRTTIRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Torstai

PARILOITUA KIRJOLOHTA TILLI-SIIDERIKASTIKKEELLA (L, G)

Parilalla paistettua kirjolohta tillillä ja siiderillä maustetulla kermaviilikastikkeella

TALON KARJALANPAISTIA (M, G)

Omassa keittiössä valmistettua perinteistä karjalanpaistia

PESTOPASTAA (M, G, VE, sis. pähkinää)

Tagliatellepastaa pestokastikkeella ja paahdetuilla pinjansiemenillä

SKÅNEN PERUNOITA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Perjantai

JAMAICAN JERK CHICKEN TULISELLA KASTIKKEELLA (M, G)

Karibialaistyylistä extramausteista kanan koipireittä

MANCHEGO-LAMMASPYÖRYKKÄPASTAA (L)

Pastaa lammaspyöryköistä, manchegosta ja kasviksista

NACHOJA JA SEITANIA KASVIS- JA VEGEJUUSTOKASTIKKEESSA (M, VE)

Nachoja ja seitania tomaattisessa kasviskastikkeessa ja paksussa vegejuustokastikkeessa

KOOKOSRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Lauantai

Tänään ei lounaskattausta.

Sunnuntai

Tänään ei lounaskattausta.

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotelliaamiainen buffet-pöydästä

Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.

Brunssi

Hinnat:

  • Aikuinen 31,90€
  • Lapsi 3-6v 7,00€
  • Lapsi 7-13v 15,00€
  • Opiskelija 24,90€

Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:

  • ravintolassa klo 11:45

Brunssi menu

  • Chicken & waffles (L)
  • Wigrenin makkaravalikoima (M, G)
  • Parmesaani-munakokkelia (L, G, K)
  • Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
  • Aitoleivän kana-caesarsalaattia (L, saatavilla G)
  • Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)
  • Mansikka-vesimelonisalaattia (M, G, VE)
  • Hedelmätarjotin (M, G, VE)
  • Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)
  • Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)
  • Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)
  • Kala-Lapin lämminsavulohta ja hollandaisekastiketta (L, G, saatavilla M)
  • Kylmäsavulohimoussea ruisnapilla (L)
  • Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)
  • Marjasekoitusta (M, G, VE)
  • Granolaa, muroja, siemeniä, pähkinöitä ja sipulirouhetta (M, VE, sis. pähkinää)
  • Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)
  • Croissantteja (L, K)
  • Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla M, G, VE)
  • Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)
  • Valikoima kakkuja (L, K)
  • Mangomoussea suklaarouheella (L, G, K)
  • Rahkapannukakkuja (L, K)
  • Karkkibuffa (K, saatavilla L, G)
  • Mansikka- ja omenahilloa, appelsiinimarmeladia sekä kermavaahtoa  (L, G, K)
  • Suklaa- ja kinuskikastiketta sekä Nutellaa (L, G, K, sis. pähkinää)
  • Pauligin Juhla Mokka -kahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja!

Varaa pöytä brunssille

Yhteystiedot

Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi

Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö

Lounasajat

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-14.00
Su 7.30-14.00