Aitoleipä
Pyynikki

Tänään avoinna

Tänään lounaalla

Havaijinleikettä maustevoilla (L)
Leivitettyä porsaanleikettä ananasrenkaan ja maustevoin kera

Burgundin kanapataa (M, G)
Punaviinikastikkeessa haudutettua kanaa ja porkkanaa

Mac 'n' cheese (M, VE)
Amerikkalaista uunipaistosta makaronista, vegejuustosta ja kaurakermasta

Valkosipuliperunoita (L, G, K) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Ylikypsää possua bearnaisekastikkeessa (M, G)
Mattilan ylikypsää kassleria bearnaisekastikkeessa

Kalkkunaa cordon bleu (L)
Paneroitua kalkkunaa kinkku-juustotäytteellä

Tofua sweetchili -kastikkeessa (M, G, VE)
Marinoitua tofua kasvisten kera sweetchili -kastikkeessa

Pestoperunoita (L, G, K, sis.pähkinää) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Chicken shawarma valkosipuli-jogurttikastikkeella (L, G, HOT, saatavilla M)
Lähi-idän mausteissa marinoitua kanan luutonta koipireittä

Parmesaani-hernesosekeittoa kananmunalla (L, G, K)
Juustoista hernekeittoa keitetyllä kananmunalla kruunattuna

Lehtikaalirisottoa (M, G, VE)
Risottoa lehtikaalista, fenkolista ja piparjuuresta

Sahramiriisiä (M, G, VE) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Lihapullia ruotsalaisessa kastikkeessa (L)
Niemisen lihapullia sinappi-kermakastikkeessa

BBQ-marinoituja ribsejä (M, G)
Kotimaisia ja pariloituja possun ribsejä BBQ-marinadilla

Parsakaalipastaa (M, VE)
Pastaa perunagnoccheista, parsakaalista ja pinjansiemenistä

Perunamuusia (L, G, K)

Ranskalaisia (M, G, VE) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Perinteistä jauhelihakastiketta (L)
Oikeaoppista jauhelihakastiketta kotimaisesta naudan jauhelihasta

Kanaa teriyakikastikkeessa (M, G)
Kanan rintafileetä teriyakikastikkeessa

Teriyakitofua kasvispedillä (M, G, VE)
Marinoitua tofua, teriyakikastiketta ja kasvismix

Keitettyjä perunoita (M, G, VE)

Basmatiriisiä (M, G, VE) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Tänään ei lounaskattausta.

Tänään ei lounaskattausta.

Katso viikon lista

Aitoleipä Pyynikki tarjoaa aitoja makuja ja tunnelmaa

Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.

Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.

Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!

Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.

Tarjoamme

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • brunssi viikonloppuisin
  • tuoreet leivät ja konditoriaherkut päivittäin
  • tilat ja tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Pysäköinti

Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).

Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.

Varaa pöytä brunssille

Lounashinnasto

Arkilounas 13,70€

Lounas tarjolla

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Lounaslista Aitoleipä Pyynikki viikko

Maanantai

Havaijinleikettä maustevoilla (L)
Leivitettyä porsaanleikettä ananasrenkaan ja maustevoin kera

Burgundin kanapataa (M, G)
Punaviinikastikkeessa haudutettua kanaa ja porkkanaa

Mac 'n' cheese (M, VE)
Amerikkalaista uunipaistosta makaronista, vegejuustosta ja kaurakermasta

Valkosipuliperunoita (L, G, K) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Tiistai

Ylikypsää possua bearnaisekastikkeessa (M, G)
Mattilan ylikypsää kassleria bearnaisekastikkeessa

Kalkkunaa cordon bleu (L)
Paneroitua kalkkunaa kinkku-juustotäytteellä

Tofua sweetchili -kastikkeessa (M, G, VE)
Marinoitua tofua kasvisten kera sweetchili -kastikkeessa

Pestoperunoita (L, G, K, sis.pähkinää) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Keskiviikko

Chicken shawarma valkosipuli-jogurttikastikkeella (L, G, HOT, saatavilla M)
Lähi-idän mausteissa marinoitua kanan luutonta koipireittä

Parmesaani-hernesosekeittoa kananmunalla (L, G, K)
Juustoista hernekeittoa keitetyllä kananmunalla kruunattuna

Lehtikaalirisottoa (M, G, VE)
Risottoa lehtikaalista, fenkolista ja piparjuuresta

Sahramiriisiä (M, G, VE) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Torstai

Lihapullia ruotsalaisessa kastikkeessa (L)
Niemisen lihapullia sinappi-kermakastikkeessa

BBQ-marinoituja ribsejä (M, G)
Kotimaisia ja pariloituja possun ribsejä BBQ-marinadilla

Parsakaalipastaa (M, VE)
Pastaa perunagnoccheista, parsakaalista ja pinjansiemenistä

Perunamuusia (L, G, K)

Ranskalaisia (M, G, VE) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Perjantai

Perinteistä jauhelihakastiketta (L)
Oikeaoppista jauhelihakastiketta kotimaisesta naudan jauhelihasta

Kanaa teriyakikastikkeessa (M, G)
Kanan rintafileetä teriyakikastikkeessa

Teriyakitofua kasvispedillä (M, G, VE)
Marinoitua tofua, teriyakikastiketta ja kasvismix

Keitettyjä perunoita (M, G, VE)

Basmatiriisiä (M, G, VE) 

Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Lauantai

Tänään ei lounaskattausta.

Sunnuntai

Tänään ei lounaskattausta.

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotelliaamiainen buffet-pöydästä

Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.

Brunssi talvella 2025

Brunssikattaukset Trikoosalongissa!

  • 5.4. & 6.4. klo 11.00 & 13.00
  • Vappubrunssi 1.5. klo 11.00 & 13.00
  • Äitienpäiväbrunssi 11.5. klo 11.00 & 13.00

Hinnat:

  • Aikuinen 31,90€
  • Lapsi 3-6v 7,00€
  • Lapsi 7-13v 15,00€
  • Opiskelija 24,90€

Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:

  • alakerran ravintolassa klo 11:45–15 (toinen kattaus klo 13:30 alkaen) 
  • ylimmän kerroksen ravintolassa klo 11–15 (toinen kattaus klo 13 alkaen)

Brunssimenu

  • Kana-caesarsalaattia (L, saatavilla G)
  • Cantaloupe-katkarapusalaattia (M, G)
  • Paahdettua lehtikaali-puolukkasalaattia (M, G, VE)
  • Keittiömestarin perunasalaattia (M, G, K)
  • Sitruunamarinoitua artisokkaa ja kalamataoliiveja (M, G, VE)
  • Marinoituja herkkusieniä (M, G, VE)
  • Tomaattia ja kurkkua (M, G, VE)
  • Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)
  • Kala-Lapin lämminsavulohta ja hollandaisekastiketta (L, G, K, saatavilla M)
  • Kylmäsavulohimoussea ruisnapilla (L)
  • Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)
  • Marjasekoitusta (M, G, VE)
  • Granolaa, muroja, siemeniä, pähkinöitä ja sipulirouhetta (M, VE, sis.pähkinää)
  • Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)
  • Croissantteja (L, K)
  • Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla M, G, VE)
  • Frittataa (L, G, K)
  • Korealaista possunniskaa (M, G)
  • Kanavartaita hunaja-BBQ -kastikkeessa (M, G)
  • Röstiperunoita (L, G, K)
  • Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
  • Pannacottaa (L, G, K)
  • Kakkuvalikoima (L, K)
  • Rahkapannukakkuja (L, K)
  • Mansikka- ja omenahilloa, appelsiinimarmeladia ja kermavaahtoa (L, G, K)
  • Karkkivalikoima (-)
  • Smoothievalikoima (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja

Varaa pöytä brunssille

Yhteystiedot

Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi

Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö

Lounasajat

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-15.00
Su 7.30-15.00

Poikkeusaukioloajat

5.4. Brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
6.4. Brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
1.5. Vappu brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
11.5. Äitienpäivä brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13