Lihapullat (L,G)
Lihapullia kermaisessa sinappikastikkeessa
Rapeaa kalaa tartar-kastikkeella (L)
Paneroitua turskaa ja klassinen kylmäkastike
Härkiswokkki (VE,G)
Mausteinen kasviswokki
Perunamuusi (L, G, K)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Makkarakastike (L,G)
Perinteiseen tyyliin
Pekoni-broileria (M,G)
Tummaa valkosipulikastiketta
Bataatti-sosekeitto (VE,G)
vegekermaa ja vegejuustoa
Paistetut perunat (M,G)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Karjalanpaisti (M,G)
Pitkään haudutettua perinteistä lihapataa
Tonnikala-lasagne (L)
Kala-versio italialaisesta klassikosta
Sieniruukku (K,L)
Sieniä, yrttejä ja soijarouhetta
Persiljaperunat (M, G, VE)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Kaalilaatikko (L,G)
Perinteistä herkkua kermalla pyöristettynä
Broileria Beurre Blanc (L,G)
Paistettua kanaa valkoviini-voikastikkeessa
Kikherne-korma (VE,G)
Intialainen kasvisruukku jogurtissa haudutettuna
Kasvisriisi (M, G)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Porsaan kylkeä (M,G)
Haudutettua possua sekä punaviinikastiketta
Uuni-smetanakalaa (L,G)
Hapankermalla kuorrutettua kalaa
Nachopelti (VEG,G)
Papuja, vegejuustoa sekä kasviksia kuorrutettuna
Krossiperunaa (L,G)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Tänään ei lounaskattausta.
Tänään ei lounaskattausta.
Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.
Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.
Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!
Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!
Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.
Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).
Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.
Arkilounas 13,70€
Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45
Lihapullat (L,G)
Lihapullia kermaisessa sinappikastikkeessa
Rapeaa kalaa tartar-kastikkeella (L)
Paneroitua turskaa ja klassinen kylmäkastike
Härkiswokkki (VE,G)
Mausteinen kasviswokki
Perunamuusi (L, G, K)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Makkarakastike (L,G)
Perinteiseen tyyliin
Pekoni-broileria (M,G)
Tummaa valkosipulikastiketta
Bataatti-sosekeitto (VE,G)
vegekermaa ja vegejuustoa
Paistetut perunat (M,G)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Karjalanpaisti (M,G)
Pitkään haudutettua perinteistä lihapataa
Tonnikala-lasagne (L)
Kala-versio italialaisesta klassikosta
Sieniruukku (K,L)
Sieniä, yrttejä ja soijarouhetta
Persiljaperunat (M, G, VE)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Kaalilaatikko (L,G)
Perinteistä herkkua kermalla pyöristettynä
Broileria Beurre Blanc (L,G)
Paistettua kanaa valkoviini-voikastikkeessa
Kikherne-korma (VE,G)
Intialainen kasvisruukku jogurtissa haudutettuna
Kasvisriisi (M, G)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Porsaan kylkeä (M,G)
Haudutettua possua sekä punaviinikastiketta
Uuni-smetanakalaa (L,G)
Hapankermalla kuorrutettua kalaa
Nachopelti (VEG,G)
Papuja, vegejuustoa sekä kasviksia kuorrutettuna
Krossiperunaa (L,G)
Lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
Tänään ei lounaskattausta.
Tänään ei lounaskattausta.
M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.
Hinnat:
Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:
Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja!
Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi
Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö
Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45
Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-14.00
Su 7.30-14.00