KEITTIÖMESTARIN PYTTIPANNUA (L, G)
Pyttärissä perunaa, sipulia, lenkkimakkaraa, chorizoa ja pekonia sekä rutkasti tuorejuustoa
LOHIKEITTOA (L, G)
Kotimaisen klassikkokeiton pääosassa kerma, peruna ja lohi
PESTO-KASVISPYTTIPANNUA (M, G, VE, sis. pähkinää)
Pyttäriä perunasta, sipulista, kukkakaalista, vegemakkarasta ja pestosta
LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
IGORIN KANAA (L, G)
Nettihittireseptissä yhdistyy broilerinrinta ja smetanakastike
LIHAPULLIA CHILIKASTIKKEESSA (L, G, HOT)
Niemisen lihapullia lempeän chilisessä kastikkeessa
JALFREZI (M, G, VE)
Mausteista kukkakaali-kikhernecurrya
PARMESAANIRIISIÄ (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
LAMMINPÄÄN LUMOUSTA (L, G)
Juice Leskisen keksimässä ruoassa possun ulkofileetä mausteisessa tomaatti-kermakastikkeessa
PULLED TURKEY TOAST (L)
Toastin täytteenä nyhtökalkkunaa, béarnaisekastiketta, goudaa ja ananasta
KOOKOS-KASVISCURRYA (M, G, VE)
Kukkakaalia, ruusukaalia ja porkkanaa kookoskastikkeessa
TÄYSJYVÄRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Helatorstai. Aamiainen tarjolla 7:30-11:00.
TALON LIHAMUREKETTA HERKKUSIENIKASTIKKEELLA (L, G)
Omassa keittiössä valmistettua lihamureketta kermaisella herkkusienikastikkeella
LINDSTRÖMINPIHVEJÄ RANSKANKERMALLA (M, G)
Lagerbladin pihvejä naudanlihasta ja punajuuresta
TALON PINAATTIOHUKAISIA (M, VE)
Parilalla paistettuja vegaanisia pinaattiohukaisia
YRTTIMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Tänään ei lounaskattausta.
Tänään ei lounaskattausta.
Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.
Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.
Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!
Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!
Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.
Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).
Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.
Arkilounas 13,70€
Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
KEITTIÖMESTARIN PYTTIPANNUA (L, G)
Pyttärissä perunaa, sipulia, lenkkimakkaraa, chorizoa ja pekonia sekä rutkasti tuorejuustoa
LOHIKEITTOA (L, G)
Kotimaisen klassikkokeiton pääosassa kerma, peruna ja lohi
PESTO-KASVISPYTTIPANNUA (M, G, VE, sis. pähkinää)
Pyttäriä perunasta, sipulista, kukkakaalista, vegemakkarasta ja pestosta
LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
IGORIN KANAA (L, G)
Nettihittireseptissä yhdistyy broilerinrinta ja smetanakastike
LIHAPULLIA CHILIKASTIKKEESSA (L, G, HOT)
Niemisen lihapullia lempeän chilisessä kastikkeessa
JALFREZI (M, G, VE)
Mausteista kukkakaali-kikhernecurrya
PARMESAANIRIISIÄ (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
LAMMINPÄÄN LUMOUSTA (L, G)
Juice Leskisen keksimässä ruoassa possun ulkofileetä mausteisessa tomaatti-kermakastikkeessa
PULLED TURKEY TOAST (L)
Toastin täytteenä nyhtökalkkunaa, béarnaisekastiketta, goudaa ja ananasta
KOOKOS-KASVISCURRYA (M, G, VE)
Kukkakaalia, ruusukaalia ja porkkanaa kookoskastikkeessa
TÄYSJYVÄRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Helatorstai. Aamiainen tarjolla 7:30-11:00.
TALON LIHAMUREKETTA HERKKUSIENIKASTIKKEELLA (L, G)
Omassa keittiössä valmistettua lihamureketta kermaisella herkkusienikastikkeella
LINDSTRÖMINPIHVEJÄ RANSKANKERMALLA (M, G)
Lagerbladin pihvejä naudanlihasta ja punajuuresta
TALON PINAATTIOHUKAISIA (M, VE)
Parilalla paistettuja vegaanisia pinaattiohukaisia
YRTTIMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Tänään ei lounaskattausta.
Tänään ei lounaskattausta.
M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.
Hinnat:
Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:
Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja
Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi
Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö
Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-15.00
Su 7.30-15.00