Aitoleipä Koskikeskus

Yhteystiedot

Ma – pe 8.00 – 19.00
La 10.00 – 18.00
Su 12.00 – 16.00

Sijaitsee koskikeskuksen 3. kerroksessa.
emme vastaanota käteistä rahaa.

Aitoleipä Koskikeskus lounaslista

Viikko 3, 13.1.-18.1.

Lounas tarjolla maanantaista lauantaihin 10.30-15.00!

Arkisin: 13,70€
Viikonloppuna & pyhinä: 14,90€

Muutokset lounaslistaan mahdollisia!

 

MAANANTAI

Lime broiler L, G
Paahdettua broilerin rintaa kermaisessa limekastikkeessa 
Tonnikalapastavuoka L
Juustolla gratinoitua tonnikala pastaa
Lihapullat & muusi L, G

 TIISTAI

Kasvissosekeitto L, G

Kalkkuna cordon bleu L
Kinkulla ja juustolla täytettyä paneroitua kalkkunaa
Pannupihvit pippurikastikkeessa L,G

Lihapullat & muusi L, G

 

KESKIVIIKKO

Butter chicken L, G
Intialaistyylinen voikana
Tomaattinen cheddar-makaronilaatikko L
Naudan jauhelihaa & makaronia tomaattikermassa juustolla gratinoituna
Lihapullat & muusi L, G

 

TORSTAI

Hernekeitto M, G

Omena-pekonipossu L,G
Possunpihvejä omenaisessa pekonikermakastikkeessa
Makkarastroganoff L, G
Smetanainen suolakurkulla maustettu makkarakastike
Lihapullat & muusi L, G

PERJANTAI

Lyoninkanaa L, G
Paahdettua broileria ranskalaistyylisessä yrtti-etikkakastikkeessa
Aura-punajuuripaistos L, G
Aurajuustolla kuorrutettua kermaista punajuuripaistosta
Lihapullat & muusi L, G

 

LAUANTAI

Ylikypsää punaviinipossua L, G
Pitkäänhaudutettua possunniskaa punaviinissä
Broilerlasagne L

Lihapullat & muusi L, G

 

Muutokset lounaslistaan mahdollisia!

 

MAANANTAI

Limebroiler L,G
Paahdettua broilerinrintaa kermaisessa limekastikkeessa

Tonnikalapastavuoka L
Juustolla gratinoitua tonnikalapastaa

Lihapullat & muusi L,G

 

 TIISTAI

Kasvissosekeitto L, G

Kalkkuna cordon bleu L
Kinkulla ja juustolla täytettyä paneroitua kalkkunaa
Pannupihvit pippurikastikkeessa L,G

Lihapullat & muusi L, G

 

KESKIVIIKKO

Butter chicken L,G
Intialaistyylinen voikana
Tomaattinen cheddar-makaronilaatikko L
Naudanjauhelihaa ja makaronia tomaattikermassa juustolla gratinoituna

Lihapullat & muusi L,G 

TORSTAI

Hernekeitto M, G

Omena-pekonipossu L,G
Possunpihvejä omenaisessa pekonikermakastikkeessa
Makkarastroganoff L, G
Smetanainen suolakurkulla maustettu makkarakastike
Lihapullat & muusi L, G

PERJANTAI

Lyoninkanaa L,G
Paahdettua broileria ranskalaistyylisessä yrtti-etikkakastikkeessa

Aura-punajuuripaistos L, G
Aurajuustolla kuorrutettua kermaista punajuuripaistosta
Lihapullat & muusi L, G

 

LAUANTAI

Ylikypsää punaviinipossua L, G
Pitkäänhaudutettua possunniskaa punaviinissä
Broilerlasagne L

Lihapullat & muusi L, G


M = maidoton 
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen  
VE = vegaaninen 
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kyselyt/varaukset

Jenna Lindgren
jenna.lindgren@aitoleipa.fi
035231103