Aitoleipä Koskikeskus
Yhteystiedot
Ma – pe 8.00 – 19.00
La 10.00 – 18.00
Su 12.00 – 16.00
Sijaitsee koskikeskuksen 3. kerroksessa.
emme vastaanota käteistä rahaa.
Aitoleipä Koskikeskus lounaslista
Viikko 3, 13.1.-18.1.
Lounas tarjolla maanantaista lauantaihin 10.30-15.00!
Arkisin: 13,70€
Viikonloppuna & pyhinä: 14,90€
Muutokset lounaslistaan mahdollisia!
MAANANTAI
Lime broiler L, G
Paahdettua broilerin rintaa kermaisessa limekastikkeessa
Tonnikalapastavuoka L
Juustolla gratinoitua tonnikala pastaa
Lihapullat & muusi L, G
TIISTAI
Kasvissosekeitto L, G
Kalkkuna cordon bleu L
Kinkulla ja juustolla täytettyä paneroitua kalkkunaa
Pannupihvit pippurikastikkeessa L,G
—
Lihapullat & muusi L, G
KESKIVIIKKO
Butter chicken L, G
Intialaistyylinen voikana
Tomaattinen cheddar-makaronilaatikko L
Naudan jauhelihaa & makaronia tomaattikermassa juustolla gratinoituna
Lihapullat & muusi L, G
TORSTAI
Hernekeitto M, G
Omena-pekonipossu L,G
Possunpihvejä omenaisessa pekonikermakastikkeessa
Makkarastroganoff L, G
Smetanainen suolakurkulla maustettu makkarakastike
Lihapullat & muusi L, G
PERJANTAI
Lyoninkanaa L, G
Paahdettua broileria ranskalaistyylisessä yrtti-etikkakastikkeessa
Aura-punajuuripaistos L, G
Aurajuustolla kuorrutettua kermaista punajuuripaistosta
Lihapullat & muusi L, G
LAUANTAI
Ylikypsää punaviinipossua L, G
Pitkäänhaudutettua possunniskaa punaviinissä
Broilerlasagne L
—
Lihapullat & muusi L, G
Muutokset lounaslistaan mahdollisia!
MAANANTAI
Limebroiler L,G
Paahdettua broilerinrintaa kermaisessa limekastikkeessaTonnikalapastavuoka L
Juustolla gratinoitua tonnikalapastaaLihapullat & muusi L,G
TIISTAI
Kasvissosekeitto L, G
Kalkkuna cordon bleu L
Kinkulla ja juustolla täytettyä paneroitua kalkkunaa
Pannupihvit pippurikastikkeessa L,G
Lihapullat & muusi L, G
KESKIVIIKKO
Butter chicken L,G
Intialaistyylinen voikanaTomaattinen cheddar-makaronilaatikko L
Naudanjauhelihaa ja makaronia tomaattikermassa juustolla gratinoitunaLihapullat & muusi L,G
TORSTAI
Hernekeitto M, G
Omena-pekonipossu L,G
Possunpihvejä omenaisessa pekonikermakastikkeessa
Makkarastroganoff L, G
Smetanainen suolakurkulla maustettu makkarakastike
Lihapullat & muusi L, G
PERJANTAI
Lyoninkanaa L,G
Paahdettua broileria ranskalaistyylisessä yrtti-etikkakastikkeessaAura-punajuuripaistos L, G
Aurajuustolla kuorrutettua kermaista punajuuripaistosta
Lihapullat & muusi L, G
LAUANTAI
Ylikypsää punaviinipossua L, G
Pitkäänhaudutettua possunniskaa punaviinissä
Broilerlasagne L
Lihapullat & muusi L, G
M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kyselyt/varaukset
Jenna Lindgren
jenna.lindgren@aitoleipa.fi
035231103