Aitoleipä Lempäälä

Yhteystiedot

Ma-PE 8.00 – 20.00
la 9.00-18.00
Su 10.00 – 18.00

Aitoleipä Lempäälä lounaslista

Viikko 8 17.2.-23.2.

Arkilounas 13,70 €

Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)

Keittolounas arkisin 9,90 €

Viikonloppubuffet 15,90 €

Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €

Aamiainen ma-pe klo 8-10 12,90€

Lounas tarjolla:

Ma-pe 10.30-17.00

La 11 – 16.30

Su 11 – 16.00

MAANANTAI  

HUNAJAPOSSUA G,M 

 Hunajalla glaseerattua possun niskaa

PANEROITUA KALAA JA KAPRISMAJONEESI M 

Paneroitua kalaa itse tehdyn majoneesin kera

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

TOMAATTI-MOZZARELLAKEITTO G,L

Paahteinen tomaattikeitto pehmeän mozzarellan kera

 

TIISTAI 

AURAJUUSTOKANAA  G,L 

Aurajuustolla höystettyä mureaa kanaa 

MAKARONILAATIKKO L

 Perinteinen makaronilaatikko jauhelihalla

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

TOMAATTINEN MAKKARAKEITTO G,M

Makkaraa ja kasviksia tomaatilla höystettynä

 

KESKIVIIKKO 

APPELSIINIKANAA G,M 

Kanaa ja pirteää appelsiinia

MAKKARAMIX JA SINAPPIRELISH  M 

Sekoitus erilaisia makkaroita

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

SMETANAINEN KALAKEITTO G,L 

Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa 

 

TORSTAI 

TOMAATTI-PEKONIPOSSUPATA M,G

Kotimaista possua pekonilla höystettynä

CHEDDARJUUSTOKANAA  G,L 

Kanaa kuorrutettuna cheddarjuustolla

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

HERNEKEITTO G,M JA PANNARI L  

Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku 

 

PERJANTAI 

SIPSIKANAA JA CURRYMAJONEESI G,M 

Sipsillä kuorrutettua kanaa

POSSUA BEARNAISEKASTIKKEELLA L,G  

Possun filettä ranskalaisen keittiön klassikkokastikkeella

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

CURRY-KANAKEITTO G,M 

Kanaa ja kasviksia currylla maustettuna

 

 

LAUANTAI 

TUOREJUUSTOKANAA G,L

Broileria tuorejuustokastikkeella

BBQ-POSSUA  G,M 

Tummaa bbq-kastiketta ja mureaa possua

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KASVIS-PAPUKROKETIT JA SALSA   G, VEG 

Vegaaniset kasvispallerot

LOHIKEITTO G,L 

Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto 

 

SUNNUNTAI 

PIPPURIPOSSUA  L,G 

Mehevää possua ja kermainen pippurikastike

SWEETCHILI BROILERIA M,G

Broileria makean tulisella kastikkeella

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KUKKAKAALICURRY G,VEG

Kookopohjainen vegaaninen curry

KATKARAPUKEITTO G,L 

Kermainen sienikeitto

M=maidoton 
L=laktoositon 
VE= vegaaninen 
G=gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kyselyt/varaukset

Kahvila
Puh. 035231104

Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi