Aitoleipä Lempäälä
Yhteystiedot
Ma-PE 8.00 – 20.00
la 9.00-18.00
Su 11.00 – 18.00
Aitoleipä Lempäälä lounaslista
Viikko 44 28.10. - 3.11.
Arkilounas 13,50 €
Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)
Keittolounas arkisin 9,90 €
Viikonloppubuffet 15,90 €
Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €
Lounas tarjolla:
Ma-pe 10.30-17.00
La 11 – 16.30
Su 11 – 16.00
MAANANTAI
KARAMELLIPOSSUA G,L
Aasilaistyylinen makea kastike, ryyditettynä valkosipulilla ja chilillä
LOHI-PINAATTIPASTA L
Kermainen pasta pinaatilla ja lohella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KASVIS-KOOKOSKEITTO G,VEG
Vegaaninen kookospohjainen kasviskeitto
TIISTAI
SIPSI-KANAA G,L JA MANGORAJAMAJONEESI G,L
Sipseillä kuorrutettua mehevää broileria
JAUHELIHALASAGNE L
Lasagne naudan jauhelihasta
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
NAKKIKEITTO G,M
Keitto nakeista, kasviksia ja perunaa
KESKIVIIKKO
KREIKKALAINEN POSSUPATA G,L
Possua ympäröitynä fetalla, oliiveilla ja tomaatilla
KANA KORMA G,L
Kanaa kermaisessa kastikkeessa ja makumaailma Intiasta
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
SMETANAINEN KALAKEITTO G,L
Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa
TORSTAI
PANEROITUA KALAA JA TALON AIOLI L
Levitetty kalaleike seitifileestä ja valkosipulinen kylmä kastike
TERIYAKIPOSSUA G,L
Japanilaistyylinen soijakastike ja kotimaista possua
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
HERNEKEITTO G,L JA PANNARI L
Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku
PERJANTAI
POSSUN FILETTÄ ROSEPIPPURIKASTIKKEELLA G,L
Possun filettä kermaisella kastikkeella
KIEVIN KANA
Paneroitua kanaa valkosipuli-persiljatäytteellä
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
JUUSTOINEN KANAKEITTO G,L
Juustocremellä kruunattu kanakeitto
LAUANTAI
PITKÄÄN HAUDETTUA POSSUA ROSMARIINIKASTIKKEELLA G,L
Possun niskaa tummalla rosmariinikastikkeella
PIPPURI-KERMABROILERIA G,L
Mehevää kanaa kermaisella kastikkeella
KASVIS-PAPUKROKETIT G, VEG JA HEDELMÄSALSA G,VEG
Vegaaniset kasviskroketit proteiinipitoisilla pavuilla
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
SUNNUNTAI
HÄRKÄÄ PUNAVIINIKASTIKKEELLA G,M
Klassikkoruoka naudan lihasta talon tapaan
BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA G,L
Kanaa tomaatilla maustetulla bearnaisekastikkeella
TOFU-KASVISPAISTOS G, VEG
Vegaaninen, tomaattinen paistos
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LIHAKEITTO G,L
Naudan lihaa, perunaa ja kasviksia
M=maidoton
L=laktoositon
VE= vegaaninen
G=gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kyselyt/varaukset
Kahvila
Puh. 020 793 1140
Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi