POSSUA SIPULIKASTIKKEELLA G,M
Possua tummalla kastikkeella
UUNIFETA BROILERIA G,L
Kermaista mehevää kanaa
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
TOMAATTI-VUOHENJUUSTOKEITTO G,L
Paahteista tomaattikeittoa vuohenjuustolla
SINAPPI-RAKUUNA POSSUA L ,G
Kotimaista possua sinappihunnulla
KANAA SWEET & SOUR M,G
Maistuvaa kanaa makean happamalla kastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
BORSSIKEITTO G,L
Nakilla höystetty punajuurikasviskeitto
PANEROITU KALALEIKE JA KERMAVIILIKASTIKE L
Leivitetty kalaleike kampelasta
PEHMEÄN PIPPURINEN HÄRKÄPATA G,L
Naudan lihaa pippurikastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
SMETANAINEN KALAKEITTO G,L
Peruna, kasviksia ja seitä smetanalla maustettuna
APPELSIINIBROILERIA L,G
Pirteää appelsiinia kanan kaverina
HUNAJA-PEKONIPOSSUA G,M
Ylikypsää possua hunajaisella kastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
HERNEKEITTO G,M JA PANNARI L
Perinteinen torstain keittolounas itse tehdyn pannarin kera
PROVENCEN BROILERIA G,M
Välimerellisiä makuja kanan kanssa
MALLASPOSSUA G,M
Possua oluen ryydittämänä
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
MAKKARAKEITTO G,M
Perinteinen keitto hkn sinisestä ja perunasta
KUKKOA VIINISSÄ G,M
klassinen kanaruoka pekonilla ja sienillä
SMETANA-PAPRIKAPOSSUA
Mehevää possua kermaisella kastikkeella
KASVIS-PAPUKROKETIT JA MAISSISALSA G, VEG
Vegaaniset kasvispyörykät tomaattisen maissisalsan kera
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
POSSUA PUNAVIINIKASTIKKEELLA G,M
Possun niskaa tummalla punaviinikastikkeella
VUOHENJUUSTO BROILERIA L,G
kanaa vuohenjuustolla ja tummalla kastikkeella
KASVISPIHVIT JA SALSA G,VEG
Vegaaniset kasvispihvit talon salsan kera
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KOSKENLASKIJAN KANAKEITTO G,L
Koskenlaskijalla höystetty täyteläinen kanakeitto
Lounas-kahvilamme kutsuu sinut aloittamaan päivän runsaan aamiaispöydän ääreen, nauttimaan maistuvan buffet-lounaan tai herkuttelemaan leivonnaisilla shoppailun lomassa. Valikoimastamme löydät myös runsaat täytetyt sämpylät, suolaisia välipaloja ja annoksia pikkunälkään. Tervetuloa herkuttelemaan!
Arkilounas 13,70€
Keittolounas arkisin 9,90€
Perhelounas 36,90€ (2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisälapset 5€/hlö)
Viikonloppubuffet 15,90€
Keittolounas viikonloppuisin 10,90€
Perhelounas 36,90€ (2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisälapset 5€/hlö)
Ma-pe 10.30-17.00
La 11.00-16.30
Su 11.00-16.00
POSSUA SIPULIKASTIKKEELLA G,M
Possua tummalla kastikkeella
UUNIFETA BROILERIA G,L
Kermaista mehevää kanaa
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
TOMAATTI-VUOHENJUUSTOKEITTO G,L
Paahteista tomaattikeittoa vuohenjuustolla
SINAPPI-RAKUUNA POSSUA L ,G
Kotimaista possua sinappihunnulla
KANAA SWEET & SOUR M,G
Maistuvaa kanaa makean happamalla kastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
BORSSIKEITTO G,L
Nakilla höystetty punajuurikasviskeitto
PANEROITU KALALEIKE JA KERMAVIILIKASTIKE L
Leivitetty kalaleike kampelasta
PEHMEÄN PIPPURINEN HÄRKÄPATA G,L
Naudan lihaa pippurikastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
SMETANAINEN KALAKEITTO G,L
Peruna, kasviksia ja seitä smetanalla maustettuna
APPELSIINIBROILERIA L,G
Pirteää appelsiinia kanan kaverina
HUNAJA-PEKONIPOSSUA G,M
Ylikypsää possua hunajaisella kastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
HERNEKEITTO G,M JA PANNARI L
Perinteinen torstain keittolounas itse tehdyn pannarin kera
PROVENCEN BROILERIA G,M
Välimerellisiä makuja kanan kanssa
MALLASPOSSUA G,M
Possua oluen ryydittämänä
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
MAKKARAKEITTO G,M
Perinteinen keitto hkn sinisestä ja perunasta
KUKKOA VIINISSÄ G,M
klassinen kanaruoka pekonilla ja sienillä
SMETANA-PAPRIKAPOSSUA
Mehevää possua kermaisella kastikkeella
KASVIS-PAPUKROKETIT JA MAISSISALSA G, VEG
Vegaaniset kasvispyörykät tomaattisen maissisalsan kera
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
POSSUA PUNAVIINIKASTIKKEELLA G,M
Possun niskaa tummalla punaviinikastikkeella
VUOHENJUUSTO BROILERIA L,G
kanaa vuohenjuustolla ja tummalla kastikkeella
KASVISPIHVIT JA SALSA G,VEG
Vegaaniset kasvispihvit talon salsan kera
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KOSKENLASKIJAN KANAKEITTO G,L
Koskenlaskijalla höystetty täyteläinen kanakeitto
M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tarjoamme aamiaista buffet-pöydästä joka arkiaamu klo 8–10 hintaan 12,90€.
Buffet-pöydässä tarjolla:
Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
+358 35 231 104
ideapark@aitoleipa.fi
Miia Fagerlund
Ravintolapäällikkö
Ma-pe 10.30-17.00
La 11.00-16.30
Su 11.00-16.00
Ma-pe 8.00-20.00
La 9.00-18.00
Su 10.00-18.00