Aitoleipä
Pyynikki

Tänään avoinna

Tänään lounaalla

KEITTIÖMESTARIN PYTTIPANNUA (L, G)

Pyttärissä perunaa, sipulia, grillimakkaraa, chorizoa ja pekonia sekä rutkasti tuorejuustoa

LOHIKEITTOA (L, G)

Kotimaisen klassikkokeiton pääosassa kerma, peruna ja lohi

PESTO-KASVISPYTTIPANNUA (M, G, VE, sis. pähkinää)

Pyttäriä perunasta, sipulista, kukkakaalista, vegemakkarasta ja pestosta

LÄMPIMIÄ KASVIKSIA

IGORIN KANAA (L, G)

Nettihittireseptissä yhdistyy broilerinrinta ja smenatakastike

LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)

Niemisen lihapullia pippurisessa kermakastikkeessa

PESTO-KASVISPYTTIPANNUA (M, G, VE, sis. pähkinää)

Pyttäriä perunasta, sipulista, kukkakaalista, vegemakkarasta ja pestosta

PARMESAANIRIISIÄ (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

LAMMINPÄÄN LUMOUSTA (L, G)

Juice Leskisen keksimässä ruoassa kotimaista possua mausteisessa tomaatti-kermakastikkeessa

PULLED TURKEY TOAST (L)

Toastin täytteenä nyhtökalkkunaa, béarnaisekastiketta, goudaa ja ananasta

KOOKOS-KASVISCURRYA (M, G, VE)

Kukkakaalia, ruusukaalia ja porkkanaa kookoskastikkeessa

TÄYSJYVÄRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

POSSUA SINAPPI-HUNAJAKASTIKKEESSA (L, G)

Hitaasti kypsennettyä kassleria hunajaisessa ja sinappisessa kermakastikkeessa

TOMAATTI-MOZZARELLAKALAA (L)

Paneroitua seitiä tomaatti-mozzarella täytteellä

TOFU-NUUDELIWOKKIA (M, VE)

Kasviswokkia tofusta ja nuudelista

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Ei lounasta. Tarjolla aamiainen 7:00-10:00. Hyvää pääsiäistä!

Tänään ei lounaskattausta.

Tänään ei lounaskattausta.

Katso viikon lista

Aitoleipä Pyynikki tarjoaa aitoja makuja ja tunnelmaa

Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.

Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.

Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!

Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.

Tarjoamme

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • brunssi viikonloppuisin
  • tuoreet leivät ja konditoriaherkut päivittäin
  • tilat ja tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Pysäköinti

Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).

Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.

Varaa pöytä brunssille

Lounashinnasto

Arkilounas 13,70€

Lounas tarjolla

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Lounaslista Aitoleipä Pyynikki viikko

Maanantai

KEITTIÖMESTARIN PYTTIPANNUA (L, G)

Pyttärissä perunaa, sipulia, grillimakkaraa, chorizoa ja pekonia sekä rutkasti tuorejuustoa

LOHIKEITTOA (L, G)

Kotimaisen klassikkokeiton pääosassa kerma, peruna ja lohi

PESTO-KASVISPYTTIPANNUA (M, G, VE, sis. pähkinää)

Pyttäriä perunasta, sipulista, kukkakaalista, vegemakkarasta ja pestosta

LÄMPIMIÄ KASVIKSIA

Tiistai

IGORIN KANAA (L, G)

Nettihittireseptissä yhdistyy broilerinrinta ja smenatakastike

LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)

Niemisen lihapullia pippurisessa kermakastikkeessa

PESTO-KASVISPYTTIPANNUA (M, G, VE, sis. pähkinää)

Pyttäriä perunasta, sipulista, kukkakaalista, vegemakkarasta ja pestosta

PARMESAANIRIISIÄ (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Keskiviikko

LAMMINPÄÄN LUMOUSTA (L, G)

Juice Leskisen keksimässä ruoassa kotimaista possua mausteisessa tomaatti-kermakastikkeessa

PULLED TURKEY TOAST (L)

Toastin täytteenä nyhtökalkkunaa, béarnaisekastiketta, goudaa ja ananasta

KOOKOS-KASVISCURRYA (M, G, VE)

Kukkakaalia, ruusukaalia ja porkkanaa kookoskastikkeessa

TÄYSJYVÄRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Torstai

POSSUA SINAPPI-HUNAJAKASTIKKEESSA (L, G)

Hitaasti kypsennettyä kassleria hunajaisessa ja sinappisessa kermakastikkeessa

TOMAATTI-MOZZARELLAKALAA (L)

Paneroitua seitiä tomaatti-mozzarella täytteellä

TOFU-NUUDELIWOKKIA (M, VE)

Kasviswokkia tofusta ja nuudelista

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Perjantai

Ei lounasta. Tarjolla aamiainen 7:00-10:00. Hyvää pääsiäistä!

Lauantai

Tänään ei lounaskattausta.

Sunnuntai

Tänään ei lounaskattausta.

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotelliaamiainen buffet-pöydästä

Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.

Brunssi talvella 2025

Brunssikattaukset Trikoosalongissa!

  • 5.4. & 6.4. klo 11.00 & 13.00
  • Vappubrunssi 1.5. klo 11.00 & 13.00
    • Vappubrunssi 39,90€
    • Lapsi alle 3v 12,00€
    • 3-12v 20,00€   

Vappubrunssi menuun tästä!

  • Äitienpäiväbrunssi 11.5. klo 11.00 & 13.00
    • Äitienpäiväbrunssi 39,90€
    • Lapsi alle 3v 12,00€
    • 3-12v 20,00€

Äitienpäiväbrunssi menuun tästä!

Hinnat:

  • Aikuinen 31,90€
  • Lapsi 3-6v 7,00€
  • Lapsi 7-13v 15,00€
  • Opiskelija 24,90€

Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:

  • alakerran ravintolassa klo 11:45–15 (toinen kattaus klo 13:30 alkaen) 
  • ylimmän kerroksen ravintolassa klo 11–15 (toinen kattaus klo 13 alkaen)

Brunssi menu

  • Chicken & waffles (L)
  • Hunajaglaseerattua halloumia (L, G, K)
  • Pekoni-munakokkelia (M, G)
  • Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
  • Aitoleivän kana-caesarsalaattia (L, saatavilla G)
  • Paahdettua omena-pähkinäsalaattia (M, G, VE, sis. pähkinää)
  • Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)
  • Marinoituja herkkusieniä (M, G, VE)
  • Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)
  • Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja, ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)
  • Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)
  • Kala-Lapin lämminsavulohta ja hollandaisekastiketta (L, G, saatavilla M)
  • Kylmäsavulohimoussea ruisnapilla (L)
  • Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)
  • Marjasekoitusta (M, G, VE)
  • Granolaa, muroja, siemeniä, pähkinöitä ja sipulirouhetta (M, VE, sis. pähkinää)
  • Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)
  • Perunarieskoja (M, K)
  • Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla M, G, VE)
  • Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)
  • Valikoima kakkuja (L, K)
  • Suklaacroissantteja (K)
  • Rahkapannukakkuja (L, K)
  • Kolmen suklaan moussea (G, K)
  • Mansikka- ja omenahilloa, appelsiinimarmeladia sekä kermavaahtoa (L, G, K)
  • Suklaa- ja kinuskikastiketta sekä Nutellaa (L, G, K, sis.pähkinää)
  • Pauligin Juhla Mokka -kahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja

Varaa pöytä brunssille

Yhteystiedot

Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi

Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö

Lounasajat

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-15.00
Su 7.30-15.00

Poikkeusaukioloajat

21.4. 7.30-11.00 (vain aamupala)
1.5. Vappubrunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
11.5. Äitienpäivä brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
29.5. 7.30-11.00