Brunssi

Brunssi Tampereella lauantaisin ja sunnuntaisin

Varaa virkistävä brunssi-hetkesi Aitoleivän Tampereen Keskustorin toimipisteeseen. Alkaen klo 10.00!

Tule nauttimaan aidosta brunssista yksin tai porukan kanssa!

Suosittelemme pöytävarausta!

Kevään brunssilista

 

Jäävuori-salottisipulisalaattia (M, G, VE)

Paahdettua omena-pähkinäsalaattia (L, G, K, sis. pähkinää)

Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)

Marinoituja herkkusieniä (M, G, VE)

Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)

Savulohta ja tilli-sitruunakermaviiliä (L, G)

Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)

Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)

Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)

Sekoitus kotimaisia marjoja (M, G, VE)

Valikoima muroja, granolaa, siemeniä ja pähkinöitä (M, VE, sis. pähkinää)

Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)

BBQ-kanaa (M, G)

Hunajaglaseerattua halloumia (L, G, K)

Pekoni-munakokkelia (M, G)

Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)

Perunarieskoja (M, K)

Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla G & VE)

Valikoima hilloja ja Nutellaa (G, K, sis. pähkinää)

Valikoima kakkuja (K)

Suklaacroissantteja (K)

Kahden suklaan moussea (G, K)

Rahkapannukakkuja kermavaahdolla ja kinuskilla (K)

Rostin tummapaahtokahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

 

 

Lisäksi gluteenittomana jälkiruokavaihtoehtona sorbettilautanen ja gluteeniton leivos

 

 

M = maidoton

L = laktoositon

VL = vähälaktoosinen

G = gluteeniton

K = kasvisruoka

VE = vegaaninen

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 


Pääsiäisbrunssi 29.3.-31.3.

 

 

Paprika-kananmunasalaattia (M, G, K)

Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)

Paahdettua punajuurta ja sinihomejuustomoussea (L, G, K)

Marinoitua artisokkaa ja kalamataoliiveja (M, G, VE)

Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)

Savusiikaa aiolilla (M, G)

Paahtopaistia ja marinoituja herkkusieniä (M, G)

Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)

Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)

Sekoitus kotimaisia marjoja (M, G, VE)

Valikoima muroja, granolaa, siemeniä ja pähkinöitä (M, VE, sis. pähkinää)

Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)

Lammaspyöryköitä tsatsikilla (L, G)

Sitruunakanaa (L, G)

Paistettua savulohileipää (L)

Paahdettua porkkanaa ja papua (M, G, VE)

Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)

Perunarieskoja (M, K)

Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla G & VE)

Valikoima hilloja ja Nutellaa (G, K, sis. pähkinää)

Valikoima kakkuja (K)

Suklaacroissantteja (K)

Kahden suklaan moussea (G, K)

Rahkapannukakkuja kermavaahdolla ja kinuskilla (K)

Rostin tummapaahtokahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

 

 

Lisäksi gluteenittomana jälkiruokavaihtoehtona sorbettilautanen ja gluteeniton leivos

 

 

M = maidoton

L = laktoositon

VL = vähälaktoosinen

G = gluteeniton

K = kasvisruoka

VE = vegaaninen

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Tarkasti valittu herkullinen ja terveellinen brunssi

Brunssi on aamupalan ja lounaan yhdistelmä. Yleisimmin brunssia verrataan hotellin aamupalaan, jossa on usein tarjolla paljon vaihtoehtoja isoonkin nälkään.

Aitoleivän brunssi on yksi Tampereen suosituimmista brunsseista ihan Keskustorin kupeessa.

Tarkasti valittu herkullinen ja terveellinen brunssi

Brunssi on aamupalan ja lounaan yhdistelmä. Yleisimmin brunssia verrataan hotellin aamupalaan, jossa on usein tarjolla paljon vaihtoehtoja isoonkin nälkään.

Aitoleivän brunssi on yksi Tampereen suosituimmista brunsseista ihan Keskustorin kupeessa.

Kansainvälisiä ja kotimaisia makuja

Aitoleivän brunssiin on haettu ideoita ulkomailta, mutta ideat on yhdistetty suomalaiseen makuun. Brunssilla tarjoillaan paljon erilaisia juustoja, kasviksia, leivoksia ja jälkiruokia.

Useimmat brunssin ruoat on valmistettu omilla resepteillä ja kotimaisilla aineksilla. Vaikka haemme ideoita ulkomailta, suosimme paikallisia ruokia.