Brunssi

Brunssi Tampereella lauantaisin ja sunnuntaisin

Varaa virkistävä brunssi-hetkesi Aitoleivän Tampereen Keskustorin toimipisteeseen. Alkaen klo 10.00!

Tule nauttimaan aidosta brunssista yksin tai porukan kanssa!

Suosittelemme pöytävarausta!


Kevään brunssilista

Dijon-salottisipulisalaattia (M, G, VE)

Paahdettua omena-pähkinäsalaattia (L, G, K, sis. pähkinää)

Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)

Marinoituja herkkusieniä (M, G, VE)

Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)

Kala-Lapin lämminsavulohta ja tilli-sitruunakermaviiliä (L, G, saatavilla M)

Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)

Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)

Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)

Sekoitus kotimaisia marjoja (M, G, VE)

Valikoima muroja, granolaa, siemeniä ja pähkinöitä (M, VE, sis. pähkinää)

Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)

Mattilan spicy chicken (M, G)

Hunajaglaseerattua halloumia (L, G, K)

Pekoni-munakokkelia (M, G)

Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)

Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)

Perunarieskoja (M, K)

Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla G & VE)

Valikoima hilloja ja Nutellaa (G, K, sis. pähkinää)

Valikoima kakkuja (K)

Suklaacroissantteja (K)

Kahden suklaan moussea (G, K)

Rahkapannukakkuja kermavaahdolla ja kinuskilla (K)

Rostin tummapaahtokahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomana jälkiruokavaihtoehtona sorbettilautanen ja gluteeniton leivos


M = maidoton

L = laktoositon

VL = vähälaktoosinen

G = gluteeniton

K = kasvisruoka

VE = vegaaninen

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta

Pidätämme oikeuden muutoksiin


Vappubrunssi 1.5.

Kana-caesarsalaattia (M, saatavilla G)

Keväistä avokadosalaattia (M, G, VE)

Keittiömestarin paahdettua peruna-parsasalaattia (M, G, VE)

Marinoitua artisokkaa ja kalamataoliiveja (M, G, VE)

Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)

Kala-Lapin lämminsavulohta ja Dijon-ranskankermakastiketta (L, G, saatavilla M)

Katkarapuskagenia ja toasteja (L, saatavilla G)

Paahtopaistia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)

Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)

Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)

Sekoitus kotimaisia marjoja (M, G, VE)

Valikoima muroja, granolaa, siemeniä ja pähkinöitä (M, VE, sis. pähkinää)

Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)

Mattilan bratwurstia, thüringeriä ja savustettua BBQ-makkaraa (L, G)

Pinaatti-cheddarfrittataa (L, G, K)

Hunaja-rakuunaporkkanaa (M, G, K)

Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)

Maalaispatonkia ruohosipulituorejuustolla (L, K)

Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla G, VE)

Mansikka- ja vadelmahilloa, appelsiinimarmeladia ja Nutellaa (G, K, sis. pähkinää)

Suklaa-, mansikka- ja passionhedelmäkakkua (K)

Minimunkkeja (VL, K)

Liègeläisiä vohveleita kermavaahdolla ja kinuskilla (L, K, saatavilla M)

Suklaacroissantteja (L, K)

Pannacottaa (L, G, K)

Talon simaa (M, G, VE)

Rostin tummapaahtokahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomana jälkiruokavaihtoehtona sorbettilautanen ja gluteeniton leivos


M = maidoton

L = laktoositon

VL = vähälaktoosinen

G = gluteeniton

K = kasvisruoka

VE = vegaaninen

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta

Pidätämme oikeuden muutoksiin


Äitienpäiväbrunssi 12.5.

Paahdettua lehtikaali-vuohenjuustosalaattia (L, G, K)

Mansikka-rukolasalaattia (M, G, VE)

Keittiömestarin paahdettua peruna-parsasalaattia (M, G, K)

Marinoitua artisokkaa ja kalamataoliiveja (M, G, VE)

Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)

Kala-Lapin lämminsavulohta ja yrtti-smetanakastiketta (L, G, saatavilla M)

Paahtopaistia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)

Paprika-kesäkurpitsamunakasrullaa (L, G, K)

Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)

Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)

Sekoitus kotimaisia marjoja (M, G, VE)

Valikoima muroja, granolaa, siemeniä ja pähkinöitä (M, VE, sis. pähkinää)

Alkoholittomia margaritoja (M, G, VE)

Paahdettua kanankoipea béarnaisekastikkeessa (VL, G)

Pinaatti-ricottaohukaisia (L, K)

Yrtti-parmesaanimunakokkelia (L, G, K)

Paahdettuja rukolaporkkanoita (M, G, VE)

Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)

Croissantteja (L, K)

Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla G, VE)

Mansikka-, vadelma- ja puolukkahilloa, appelsiinimarmeladia ja Nutellaa (G, K, sis. pähkinää)

Porkkana- ja mansikkakermakakkua (K)

Karamellimuffinseja (K)

Rahkapannukakkuja kermavaahdolla ja kinuskilla (K)

Valikoima ranskalaisia suklaakonvehteja (G, K, sis. pähkinää)

Kahden suklaan moussea (G, K)

Rostin tummapaahtokahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomana jälkiruokavaihtoehtona sorbettilautanen ja gluteeniton leivos


M = maidoton

L = laktoositon

VL = vähälaktoosinen

G = gluteeniton

K = kasvisruoka

VE = vegaaninen

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Tarkasti valittu herkullinen ja terveellinen brunssi

Brunssi on aamupalan ja lounaan yhdistelmä. Yleisimmin brunssia verrataan hotellin aamupalaan, jossa on usein tarjolla paljon vaihtoehtoja isoonkin nälkään.

Aitoleivän brunssi on yksi Tampereen suosituimmista brunsseista ihan Keskustorin kupeessa.

Tarkasti valittu herkullinen ja terveellinen brunssi

Brunssi on aamupalan ja lounaan yhdistelmä. Yleisimmin brunssia verrataan hotellin aamupalaan, jossa on usein tarjolla paljon vaihtoehtoja isoonkin nälkään.

Aitoleivän brunssi on yksi Tampereen suosituimmista brunsseista ihan Keskustorin kupeessa.

Kansainvälisiä ja kotimaisia makuja

Aitoleivän brunssiin on haettu ideoita ulkomailta, mutta ideat on yhdistetty suomalaiseen makuun. Brunssilla tarjoillaan paljon erilaisia juustoja, kasviksia, leivoksia ja jälkiruokia.

Useimmat brunssin ruoat on valmistettu omilla resepteillä ja kotimaisilla aineksilla. Vaikka haemme ideoita ulkomailta, suosimme paikallisia ruokia.