Lounaslistat

Aitoleipä Lempäälä lounaslista

Viikko 7 10.2.-16.2.

Arkilounas 13,70 €

Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)

Keittolounas arkisin 9,90 €

Viikonloppubuffet 15,90 €

Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €

Aamiainen ma-pe klo 8-10 12,90€

Lounas tarjolla:

Ma-pe 10.30-17.00

La 11 – 16.30

Su 11 – 16.00

MAANANTAI  

KARAMELLIPOSSUA G,M 

 Aasialaistyylinen makea kastike , ryyditettynä valkosipulilla ja chilillä

KALAA SALSA CREMA G,L 

Pangasiusfilettä ja tomaattista kermakastiketta

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

JAUHELIHAKEITTO G,M

Perinteinen keitto jauhelihasta ja kasviksista

 

TIISTAI 

SWEETCHILI BROILERIA  G,M 

Makean tulinen kastike kanalle 

KREIKKALAINEN POSSUPATA L,G

 Possua ympäröitynä fetalla, oliiveilla ja tomaatilla

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

PORKKANASOSEKEITTO G,L

Pehmeä sosekeitto porkkanasta tuorejuustosta

 

KESKIVIIKKO 

VALKOSIPULIBROILERIA G,M 

Tummalla kastikkeella kanaa höystettynä valkosipulilla

SALAMIPASTAA L 

Kermainen pasta salamista ja punasipulista

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

SMETANAINEN KALAKEITTO G,L 

Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa 

 

TORSTAI 

FAJITA BROILERIA L,G

Kanaa kermaisessa kastikkeessa , makumaailma Meksikosta

AITOLEIVÄN PYTTIPANNU G,L 

Lihaisa tuhti pyttäri

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

HERNEKEITTO G,M JA PANNARI L  

Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku 

 

PERJANTAI 

TOMAATTI-AURAJUUSTOBROILERIA G,L 

Tomaattista mehevää kanaa viimeisteltynä aurajuustolla

KARJALANPAISTI M,G  

Perinteinen lihapata

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KASVIS-KIKHERNEKEITTO G,L 

Vegaaninen kasviskeitto

 

 

LAUANTAI 

ROSMARIINIPOSSUA G,M

Possun niskaa tummalla rosmariinikastikkeella

PIPPURI-KERMABROILERIA  G,L 

Mehevää kanaa kermaisella kastikkeella

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

SIENI-KASVISRISOTTO   G, VEG 

Maistuva risotto sienistä ja kasviksista

LOHIKEITTO G,L 

Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto 

 

SUNNUNTAI 

HÄRKÄÄ SIENI-PEKONIKASTIKKEESSA  L,G 

Naudan paistia herkullisella kastikkeella

BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA L,G

Kanaa tomaatilla maustetulla bearnaisekastikkeella

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KUKKAKAALI-WINGSIT G,VEG

Paneroituja kukkakaali”siipiä” paprikamajoneesin kera

KATKARAPUKEITTO G,L 

Kermainen keitto katkaravuista

M=maidoton 
L=laktoositon 
VE= vegaaninen 
G=gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.