Lounaslistat
Aitoleipä Lempäälä lounaslista
Viikko 7 10.2.-16.2.
Arkilounas 13,70 €
Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)
Keittolounas arkisin 9,90 €
Viikonloppubuffet 15,90 €
Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €
Aamiainen ma-pe klo 8-10 12,90€
Lounas tarjolla:
Ma-pe 10.30-17.00
La 11 – 16.30
Su 11 – 16.00
MAANANTAI
KARAMELLIPOSSUA G,M
Aasialaistyylinen makea kastike , ryyditettynä valkosipulilla ja chilillä
KALAA SALSA CREMA G,L
Pangasiusfilettä ja tomaattista kermakastiketta
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
JAUHELIHAKEITTO G,M
Perinteinen keitto jauhelihasta ja kasviksista
TIISTAI
SWEETCHILI BROILERIA G,M
Makean tulinen kastike kanalle
KREIKKALAINEN POSSUPATA L,G
Possua ympäröitynä fetalla, oliiveilla ja tomaatilla
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
PORKKANASOSEKEITTO G,L
Pehmeä sosekeitto porkkanasta tuorejuustosta
KESKIVIIKKO
VALKOSIPULIBROILERIA G,M
Tummalla kastikkeella kanaa höystettynä valkosipulilla
SALAMIPASTAA L
Kermainen pasta salamista ja punasipulista
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
SMETANAINEN KALAKEITTO G,L
Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa
TORSTAI
FAJITA BROILERIA L,G
Kanaa kermaisessa kastikkeessa , makumaailma Meksikosta
AITOLEIVÄN PYTTIPANNU G,L
Lihaisa tuhti pyttäri
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
HERNEKEITTO G,M JA PANNARI L
Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku
PERJANTAI
TOMAATTI-AURAJUUSTOBROILERIA G,L
Tomaattista mehevää kanaa viimeisteltynä aurajuustolla
KARJALANPAISTI M,G
Perinteinen lihapata
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KASVIS-KIKHERNEKEITTO G,L
Vegaaninen kasviskeitto
LAUANTAI
ROSMARIINIPOSSUA G,M
Possun niskaa tummalla rosmariinikastikkeella
PIPPURI-KERMABROILERIA G,L
Mehevää kanaa kermaisella kastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
SIENI-KASVISRISOTTO G, VEG
Maistuva risotto sienistä ja kasviksista
LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
SUNNUNTAI
HÄRKÄÄ SIENI-PEKONIKASTIKKEESSA L,G
Naudan paistia herkullisella kastikkeella
BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA L,G
Kanaa tomaatilla maustetulla bearnaisekastikkeella
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KUKKAKAALI-WINGSIT G,VEG
Paneroituja kukkakaali”siipiä” paprikamajoneesin kera
KATKARAPUKEITTO G,L
Kermainen keitto katkaravuista
M=maidoton
L=laktoositon
VE= vegaaninen
G=gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.