Lounaslistat
Aitoleipä Pyynikki lounaslista
Viikko 8
17.2.-21.2.
13,70€
Lounasaika arkisin klo 11.00 – 14.00
Maanantai
KOLMEN MAKKARAN KASTIKETTA (L, G)
Perinteistä makkarakastiketta grillimakkarasta, bratwurstista ja chorizosta
TONNIKALALASAGNEA (L)
Tonnikalalasagnea pinaatilla ja purjolla höystettynä
PORKKANASOSEKEITTOA (M, G, VE)
Miedosti tulista ja sopivasti mausteista kasviskeittoa porkkanasta
PAISTETTUJA YRTTIPERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Tiistai
LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)
Tampereen Lihajalosteen lihapullia viiden pippurin kermakastikkeessa
LÄMMINSAVULOHIPASTAA (L)
Sitruunalla ja tillillä maustettua pastaa lämminsavulohesta, purjosta ja kermasta
TALON PORKKANAOHUKAISIA (M, VE)
Parilalla paistettuja vegaanisia porkkanaohukaisia
PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Keskiviikko
MARRY ME -KANAA (L, G)
TikTok-sensaatiossa broilerin rintaa ja aurinkokuivattua tomaattia kerma-parmesaanikastikkeessa
MANCHEGO-LAMMASPYÖRYKKÄPASTAA (L)
Pastaa lammaspyöryköistä, pecorinosta ja kasviksista
NACHOJA KASVIS- JA VEGEJUUSTOKASTIKKEESSA (M, G, VE)
Nachoja tomaattisessa kasviskastikkeessa ja paksussa vegejuustokastikkeessa
KOOKOSRIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Torstai
PARILOITUA KIRJOLOHTA TILLI-SIIDERIKASTIKKEELLA (L, G)
Parilalla paistettua kirjolohta tillillä ja omenasiiderillä maustetulla kermaviilikastikkeella
PASTA CARBONARA (L)
Pastaa tagliatellesta, pekonista ja parmesaanista
PESTOPASTAA (M, G, VE, sis. pähkinää)
Tagliatellepastaa pestokastikkeella ja paahdetuilla pinjansiemenillä
SKÅNEN PERUNOITA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
Perjantai
TALON KARJALANPAISTIA (M, G)
Omassa keittiössä valmistettua perinteistä karjalanpaistia
MAKSAA KERMAKASTIKKEESSA (L, G)
Pariloituja naudanmaksasuikaleita kermakastikkeessa
SIENIKASTIKETTA (M, G, VE)
Kastiketta herkkusienestä, portobellosta ja soijarouheesta
TILLIPERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)
M = maidoton
L = laktoositon
G = gluteeniton
K = kasvis
VE = vegaaninen
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.